Etusivu Sukuseura Johtokunta Sukuseurassa tapahtuu Myyntituotteet Yhteystiedot 
| >> Hietaharjun sukuseura | Sukuseuran säännöt | Matti Viljamin & Edla Sofian jäljillä | Sukuun syntyneet vauvat |


Hietaharjun sukuseura on perustettu lokakuun 19. päivänä vuonna 1996. Perustamiskirjan allekirjoitti Oulaisten Törmänhovilla 12 henkilöä: Marja-Leena Hannus, Salme Heikkinen, Juha-Matti Hietaharju, Pentti Hietaharju, Ritva Himanka, Asta Kemi (myöh. Uusivirta), Toini Konola, Paavo Konola, Eeva L. Mäkelä, Juha Pyy, Matti Pyy ja Petri Pyy. Yhdistyksen perustamiskirjat jätettiin Patentti- ja rekisterihallituksen yhdistysrekisteriin kesäkuussa 1997 ja päätös yhdistyksen hyväksymisestä tuli saman vuoden marraskuussa.

80 Hietaharjun sukuun kuuluvaa henkilöä oli kuitenkin kokoontunut jo kolme vuotta aiemmin, heinäkuussa 1993, tuolloinkin Oulaisten Törmänhoville historian ensimmäiseen Hietaharjun suvun yhteiseen kokoukseen. Kokouksen alullepanijat ja koollekutsujat olivat Pentti Pyy ja Marja-Leena Hannus. Yhdistyksen ensimmäinen puheenjohtaja oli Pentti Pyy ja seuraavaksi Asta Uusivirta vuodesta 1996 lähtien.

Hietaharjun sukuseuran tarkoituksena on selvittää suvun vaiheita ja historiaa, vaalia suvun perinteitä ja edistää yhteenkuuluvuuden tunnetta jäsentensä keskuudessa. Sukuseura järjestää yhteisiä kokoontumisia, retkiä ja sukupäiviä. Seura on julkaissut sukukirjan "Tarinoita ja henkilöitä Hietaharjun suvusta" maaliskuussa 2011. Sukuseuran sihteeri ja puheenjohtaja pitävät yllä luetteloa sukuun kuuluvista yhteystietoineen. Luettelossa on noin 150 nimeä, aktiivijäseniä sukuseuralla on noin 60 (vuonna 2011). Sukuseuran vuosikokous järjestetään joka kolmas vuosi. Seuran johtokunta kokoontuu tarvittaessa.